Bu Kılıçdaroğlu’nu ne yapmalı

“Korsan gemi” mi dediniz.. Siz “korsan genel başkan” olmayasınız sakın.. İsrail’e “otorite” diyen malum zatın, Paralel yapının AK Parti ve devleti ele geçirme planı gereği, Erdoğan’ı...

“Korsan gemi” mi dediniz.. Siz “korsan genel başkan” olmayasınız sakın.. İsrail’e “otorite” diyen malum zatın, Paralel yapının AK Parti ve devleti ele geçirme planı gereği, Erdoğan’ı zabtu rabt altına almak için, Baykal’ı Cumhurbaşkanı yapma planları, Baykal’ın rolünü iyi oynamaması sonucu suya düşünce Baykal’ı göndermek için bir kumpas kurulmuştu. Kılıçdaroğlu, o kumpas sonucu alelacele CHP’nin başına getirildi. Geçici genel başkan olacaktı. Bu arada CHP yeniden dizayn edilecek ve yeni bir genel başkan bulunacaktı, ama evdeki hesap çarşıya uymadı, olmadı. Sonuçta Kılıçdaroğlu da orada kaldı. Geçici protez kalıcı gibi oldu bir bakıma. Çünkü CHP yama tutmuyordu artık. Aza koysan dolmuyor, çoğa koysan almıyordu.

Siz “13 yılda AK Parti hükümetinin ekonomik kazanımını kime nasıl pay edeceğinizin hesabını yapmaya” devam edin.. Bu zatı muhteremin kulağı ağzından çıkanı duyuyor mu? Çevresinde kimse yok mu ikaz edecek..

Bilmiyorsunuz, bilmediğinizi de bilmiyorsunuz, öğrenmek mi istemiyorsunuz yoksa kapasiteniz bu mu bilmiyorum, ama yanlış yapıyorsunuz. Hem de Mavi Marmara şehidlerinin 10. Yılında, bir seçime giderken, yıldönümü arefesinde..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar