Paralel parti ve seçim ajandası

Seçimlere böyle bir parti katılmıyor.. Daha doğrusu kurulu böyle bir parti de yok. Ama sadece muhalefet etmek üzere böyle bir parti fiilen var. Paralel Parti.. Bu seçimlerin ana muhalefet partisi Paralel Parti. Genel Başkanı...

Seçimlere böyle bir parti katılmıyor.. Daha doğrusu kurulu böyle bir parti de yok. Ama sadece muhalefet etmek üzere böyle bir parti fiilen var. Paralel Parti..

Bu seçimlerin ana muhalefet partisi Paralel Parti. Genel Başkanı Pensilvanya’da oturuyor.. “Diyalog”, “Hoşgörü”, “neuzu billahi minessiyase” diye çıktığı yolculukta geldiği nokta hiç başlangıç günlerine benzemiyor..

Her yerde varlar, hiç bir yerde yoklar.. İktidar partisinde de varlar, muhalefet partilerinde de..

AK Parti ince eledi, sık dokudu ama yine seçilecek yerlerde erkek de var, kadın da..

Eğer başarabilirlerse ilk hedefleri AK Parti’nin oylarını en az % 45’in altına çekmek.. Yapabiliyorlarsa BDP’nin barajı aşmasını sağlamak ve parlamentoda diğer partilerin içindeki adamları ve uygun isimlerden oluşacak bir ekip oluşturmak ve grub kurabilmek..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar