Kampanyanın dili değişiyor

HAYIR kampanyasını yürütecekler henüz meydanlara inmedi ama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez gezisinin ardından ayağının tozuyla 5 ilde evet mitingi yaptı. Mersin ve Aksaray’ı da eklerseniz, hayırcılar yola...

HAYIR kampanyasını yürütecekler henüz meydanlara inmedi ama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez gezisinin ardından ayağının tozuyla 5 ilde evet mitingi yaptı. Mersin ve Aksaray’ı da eklerseniz, hayırcılar yola çıkmadan Erdoğan tur bindirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Adıyaman mitinglerinde yanında olan Başbakan yardımcısı Veysi Kaynak’la konuştum, “Çok güzeldi. Meydanlar birbiriyle yarış halindeydi” dedi. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da Cumhurbaşkanı ile birlikte meydanlardaydı. “Müthiş bir heyecan vardı. Yollar doluydu, insanlar meydanlara sığmadı. Hem kalabalık hem de coşku vardı” diye konuştu. Cumhurbaşkanı’nın mitingleri hem kalabalık hem coşkuluydu. Ahmet Aydın, 15 Temmuz’un dönüm noktası olduğu görüşünde. Ahmet Aydın’a göre, “Millet, Erdoğan’ın şahsında kendi geleceğini görüyor. Kendi kaderini, ülkenin geleceğini oyluyor”.
Meydanlardaki kalabalığı ve ilgiyi gördükçe Cumhurbaşkanı’nın morali daha da yükselmiş. Adıyaman’dan ayrılırken, “Adıyaman hep güzeldi zaten ama bu kez daha başka” demiş. Başbakan yardımcısı Veysi Kaynak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’ya morali çok yüksek bir şekilde döndüğünü anlattı. Kahramanmaraş’ta aracına binerken, eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın “Maksat hasıl oldu mu?” sorusuna, “Oldu, hem de çok iyi oldu” karşılığını verdiği duyulmuş.
Denilebilir ki bu 5 yer AK Parti’nin güçlü olduğu yerler. Cumhurbaşkanı önümüzdeki hafta Ege’ye gidiyor. Oraya da bakacağız.
ABİLER, ENTELEKTÜELLER MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.787 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.296 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.260 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar