Rusya krizi nereye gidiyor

Bakanlar Kurulu'nun açıklanmasından sonra dün AK Parti grubu toplandı.Grubun toplandığı salonla milletvekillerinin, bakanların Meclise girdiği kapı arasındaki orta kulis oldukça hareketliydi.Bakanlar Kurulu geçidi gibiydi...

Bakanlar Kurulu'nun açıklanmasından sonra dün AK Parti grubu toplandı.

Grubun toplandığı salonla milletvekillerinin, bakanların Meclise girdiği kapı arasındaki orta kulis oldukça hareketliydi.
Bakanlar Kurulu geçidi gibiydi adeta.

En son Başbakan geldi. Hükümetin kurulmasıyla birlikte omuzlarından büyük bir yük kalkmış gibiydi. Yüzü gülüyordu. Bir süre kuliste oturdu, milletvekilleriyle sohbet etti. Hükümet programı görüşmeleri olunca ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'le daha uzun sohbet etti.

Meclis'te hükümet programı görüşülüyordu ama aklımızın bir köşesinde Rus savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili gelişmeler vardı.
Erdoğan, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e, “One Minute” çektiğinde birileri ekranlara çıkıp, ”Türkiye'yi bilemeyiz ama Erdoğan bitmiştir” demişti. Rus savaş uçağını düşürdüğümüzde de aynı koro harekete geçti. Öyle ki, “Putin'e ne gerek var bizim içimizdeki Putin'ler yeter” demek geliyor insanın içinden. Bizim Putinlere kalsa Rusya, Stalin'in İkinci Dünya Savaşından sonra yapamadığını yapacak. Bu kez Boğazlarla, Kars ve Ardahan'ı istemeyecek. Hazır kuvvetlerini getirmişken Suriye sınırından girecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.576 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.169 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 495 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar