Dualarla yola çıktılar

Başbakan seçim kampanyasını başlatacağı Erzurum ve Sivas gezilerine davet edince, bir anda kendimi Davutoğlu'nun uçağında buldum.Sanki ben gitmezsem seçim kampanyası başlamayacak gibi havaya...

Başbakan seçim kampanyasını başlatacağı Erzurum ve Sivas gezilerine davet edince, bir anda kendimi Davutoğlu'nun uçağında buldum.
Sanki ben gitmezsem seçim kampanyası başlamayacak gibi havaya girmiştim.
Başbakan'ın basın danışmanı Osman Sert'in verdiği saatte havalandık Ankara'dan. Dört gazeteciydik. Sabah'tan Okan Müderrisoğlu, Star'dan Mustafa Kartoğlu, Vatan'dan Murat Çelik ve bir de ben. Uçak burnunu doğrulttu, kameraman içeriye geldi. İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorduk. İşin sırrı daha sonra ortaya çıktı. Seçim gezisinin ilk gününde, çıkılan yolda heyet üyelerinden sesli ve görüntülü olarak duaları alınıyordu. Tabi gazeteciler hariç. Gazetecinin duası makbul olmaz diye bir kural olduğunu zannetmiyorum ama mesleki hassasiyetimize özen gösterildiği belliydi. Baktım Başbakan'ın danışmanı tecvit kurallarına dahi riayet ederek önce Arapça bir sure okuyor ardından da dua ediyorlardı. Aslında benim için yazının çerçevesi oluşmuştu. AK Parti dualar eşliğinde seçim çalışmasını başlattı.
“Niyet hayır, akıbet hayır”diye kendime düstur edindiğim bir ilke vardır. Dualarla çıkılan yolda Allah mahcup etmez inşallah. Ama sadece dua ile sınırlı kalmadılar. Parti görevlilerinden biri, seçim tahminlerini aldı. 7 Haziran gecesi o listeyi merak ediyorum. Bakalım kimler isabet kaydedecek?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 419 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.158 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.819 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.162 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.862 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar