“Oy için değil Allah için ibadet edilir!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi ilk sınavını, Genç Bakış’ta verdi. Atılım Üniversitesi’nde gerçekleşen sezonun ilk programında...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi ilk sınavını, Genç Bakış’ta verdi. Atılım Üniversitesi’nde gerçekleşen sezonun ilk programında, Kılıçdaroğlu’ndan çok çarpıcı açıklamalar geldi.
CHP’yi dinsizlikle suçlayanların dini istismar ettiklerini söyledi ve “İbadet siyaset için, oy için değil Allah için yapılır ve Allah’la sizin aranızdadır. Bunu kimsenin bilmesi gerekmez” dedi. Seçim kampanyası boyunca, tarafsızlığını yitirmediği sürece, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmeyeceğini ve sosyal amaçlı toplantılar dışında, ülke sorunları için Saray’a gidebileceğini söyledi. Tek başına iktidara gelmedikleri sürece kendini başarılı saymayacağına dikkat çekti.
İşte önceki gece, hem ekranlarda hem de sosyal medyada en çok takip edilen programdan satır başları:


Cumhurbaşkanı taraf!
- Bu ülkenin bu kadar sorunu varken ülke savaşın eşiğine gelmişken, terör başını almış gidiyorken, Dolar yükseliyorken, bizim sorunlara nasıl baktığımızı ve hangi çözümler ürettiğimizi halka anlatmamız lazım. Kavgaya değil barışa ihtiyacımız var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müthiş bir dernek ve 5. Sanayi Devrimi (2) 24 Nisan 2024 | 204 Okunma 4. Sanayi Devrimi, bir dernek ve bir kıvılcım (1) 21 Nisan 2024 | 72 Okunma Köy Enstitüleri ve öğretmen atamaları 19 Nisan 2024 | 259 Okunma Değişim şart ama nasıl bir değişim? 17 Nisan 2024 | 211 Okunma Mesleksizlik!.. 14 Nisan 2024 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar